Συχνές ερωτήσεις για τα οδοντικά εμφυτεύματα

Στη σκέψη των περισσοτέρων τα οδοντικά εμφυτεύματα αποτελούν ένα επίτευγμα της σύγχρονης ιατρικής. Ωστόσο, η αντικατάσταση των χαμένων δοντιών με «φυτευτά» αποτελούσε διαχρονικό όνειρο όλων των οδοντιάτρων από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα. Οι αρχαίοι Έλληνες, οι Αιγύπτιοι, οι Μάγιας κ.α. «φύτευαν» στο κόκαλο των γνάθων ψεύτικα δόντια από ελεφαντόδοντο, κόκαλα ή κέρατα ζώων.

Επανορθωτική πλαστική χειρουργική

ΕΠΑΝΟΡΘΩΤΙΚΗ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ:

Μεγάλο τμήμα της ειδικότητας αποτελούν νοσήματα ή καταστάσεις που απαιτούν εξειδικευμένη αντιμετώπιση και παρέμβαση την κατάλληλη χρονική στιγμή.

Η πλαστική χειρουργική αντιμετωπίζει όλες τις ηλικιακές ομάδες με ακρίβεια και σχολαστικότητα ανάλογα με την κάθε περίπτωση.

Αισθητική πλαστική χειρουργική

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ:

Διακρίνεται σε επεμβατική και μη επεμβατική.

Α)EΠΕΜΒΑΤΙΚΗ:

   1. Το Πρόσωπο:

       Το πρόσωπό σας είναι το μόνιμο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σας και των ανθρώπων που συναναστρέφεστε καθημερινά. Μην περιμένετε την απάντηση του καθρέπτη σας ή την «κατάλληλη» στιγμή , για να διορθώσετε ή να βελτιώσετε ό,τι πάντα ποθούσατε. 

Mommy Makeover

Το γυναικείο σώμα υποβάλλεται σε μεγάλες αλλαγές κατά το πέρασμα του χρόνου , με την εγκυμοσύνη και τις αυξομειώσεις του σωματικού βάρους.

Το πρόσωπο , οι μαστοί, λόγω του θηλασμού και η κοιλιά μαζί με το κοιλιακό τοίχωμα επηρεάζονται με μεταβολές που αλλάζουν τη σωματοδομή της γυναίκας και είναι δύσκολο να ανατραπούν.

Σπίλοι

Εξετάστε τους σπίλους σας – Προστατέψτε το σώμα σας

Οι   Σπίλοι  («ελιές»)  του σώματος μας , ανεξαρτήτως αριθμού , φύλου ή ηλικίας  , καλό είναι να εξετάζονται και να καταγράφονται από ειδικό ιατρό , ούτως ώστε να σημειώνεται  εγκαίρως οποιαδήποτε κακοήθης εξαλλαγή ή  να αφαιρούνται  χειρουργικά , για να αποφεύγεται ο κίνδυνος ανάπτυξης μελανώματος.

crayfish creative

Facebook Slider